Świetlica

Godziny pracy w świetlicy szkolnej w roku szkolnym 2017-2018

Poniedziałek 

7.30 – 9.35 i 11.40 – 15.15

7.30 – 8.00  K.Dziadowicz  (30 min.)

8.00– 8.45 M.Sobolewska (45 min.)

8.50– 9.35 M.Sobolewska (45 min.)

11.40– 12.25 J.Michalak (45 min.)

12.30– 13.00 J.Michalak (30 min)

13.00– 15.15 M.Drajewicz (135min)

 

Wtorek

7.30 – 8.00 i 11.40 – 15.20

7.30 – 8.00  K.Dziadowicz  (30 min.)

11.40 – 12.25 M.Sobolewska (45 min.)

12.30–13.15 M.Sobolewska (45 min.)

13.20–14.05 M.Sobolewska (45 min.)

14.05 – 15.20 A.Kuliga (75 min.)

 

Środa

7.30 – 9.35  i 12.30 – 15.20

7.30 – 8.00  K.Dziadowicz  (30 min.)

8.00– 8.45 J.Michalak ( (45 min.)

8.50–9.35 M.Sobolewska (45 min.)

12.30–13.15 A.Bozentka (45 min.)

13.20–14.05 A.Kuliga (45min.)

14.10–14.55  A.Bozentka (45 min.)

14.55–15.20 A.Kuliga(25min)

 

Czwartek

7.30–  8.45 i 11.40 – 15.20

7.30 – 8.00  K.Dziadowicz  (30 min.)

8.00 – 8.45  J.Michalak ( (45 min.)

11.40 – 13.15 S.Szarek(95 min.)

13.15 – 15.20  A.Kuliga (125min)

 

 

Piątek

7.30 – 8.00 i 11.40 – 15.15

7.30 – 8.00  K.Dziadowicz  (30 min.)

11.40 – 12.25 M.Drajewicz (45 min.)

12.30–13.15 S.Szarek(45min.)

13.20–14.05 J.Michalak (45min.)

14.05–15.15 S.Szarek (70min.)

Share